La Fonera

Een korte samenvatting:

FonFON is de grootste WiFi-delende gemeenschap ter wereld. FON’s La Fonera draadloze routers laten mensen toe om een klein deel van hun breedband internet te delen met de rest van de FON gemeenschap. In ruil voor dat delen krijgen de FONleden, Foneros, gratis WiFi toegang op FON Spots wereldwijd. FON is sinds 2006 uitgegroeid tot 800.000 leden en 250.000 hotspots dankzij investeerders zoals Google, Skype, British Telecom en vele anderen.

Mensen die niet wensen hun internet te delen dmv een La Fonera kunnen nog steeds verbinding maken met FON Spot door aankoop van een goedkope dagpas toegangspas.

Voordelen:
Waarom zou ik meedoen met FON?

  • Je betaalt reeds voor een internet verbinding thuis? Waarom 2x betalen? Deel je verbinding thuis en waar ook je een FON spot vindt (en dat zijn er al veel en groeiende) kun je gratis verbinding maken.
  • Heb je een goede locatie, of heb je een eigen bedrijf? Fon maakt het eenvoudig om veilig al je klanten wifi toegang te bieden. Maar je krijgt nog meer – we gebruiken wifi om je te helpen je klanten beter te leren kennen.

Lees er alles over op de volgende website: https://corp.fon.com/nl#what_is_fon

FON is populair
wifi-stripNa de vakantie periode wint FON weer aan populariteit. Uit de enquete blijkt dat er de laatste weken veel gestemd wordt, dat mensen graag een FONspot willen aantreffen op hun vakantie bestemming of onderweg. Of het nu komt door de hoge mobiele internet rekeningen van de telecomaanbieders of dat iedereen op vakantie een FONspot tegenkwam, uitprobeerde en nu zelf tot aanschaf overgaat, feit blijft dat er nog steeds intresse is in FON en dat mensen steeds meer apparaten hebben waar Wi-Fi op zit, mensen niet te veel willen betalen voor hun internettoegang en dat er ook nog eens wereldwijd FONspots te vinden zijn.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: