Hoezo geen spelletjes op Linux?

Met Steam op Ubuntu heb je de beschikking tot maar liefst meer dan 1200 games! De gehele lijst vind je op http://bit.ly/1DUhzrO

Welkom op STEAM!
Het Ultimate entertainment platform – speel, connect, maak en meer.
Installeer Steam vandaag nog op je pc en start met spelen!!

install_button_english

 

Onmiddellijke toegang tot games
We hebben meer dan 3.500 games van Actie tot Indie en alles daar tussenin. Geniet van exclusieve deals, automatische game-updates en andere geweldige voordelen.

Content maken en delen
Geef je vrienden een cadeau, ruil voorwerpen, en maak zelfs nieuwe inhoud voor games in de Steam Workshop. Help mee de toekomst te bouwen voor je favoriete games.

Word lid van de Community
Ontmoet nieuwe mensen, sluit je aan bij spelgroepen, richt clans op, chat terwijl je speelt en meer! Met meer dan 100 miljoen potentiƫle vrienden (of vijanden) komt er geen eind aan de pret.

Entertainment, overal
Of je nou achter een pc, Mac, Linux-box, mobiel apparaat of zelfs je televisie zit, je kunt van de voordelen van Steam genieten. Neem de pret met je mee.

Beschikbaar op PC, Mac en Linux
Wij bieden een catalogus van PC-, Mac-, en Linux-games aan, waarvan velen Steam Play ondersteunen, zodat je ze overal kunt spelen als je ze eenmaal hebt gekocht. Ook bieden we multiplayer over meerdere systemen zodat je met al je vrienden kunt spelen, waar ze ook inloggen.

Gebruik je Linux nog niet?
Ubuntu is onze favoriete versie van Linux. Wil je het uitproberen? Je kunt Ubuntu installeren en draaien van een Live-CD of USB-stick, of het naast Windows installeren.
Download het Ubuntu-installatieprogramma van Canonical en ervaar het zelf.