Helaas….

helaas...

Helaas……degene die de domeinnaam “linuxmintusers.be” in beheer heeft, heeft de webmaster niet kunnen overreden om het forum over te doen naar……wie dan ook. De files waren niet toegankelijk voor wie dan ook, was het antwoord van de webmaster.

Mijn persoonlijke mening is dat dit nogal een vreemde gang van zaken is geweest. De domeinnaam -houder moet toch inbreng kunnen geven aan zaken die de naam aangaan. Wat de webmaster (in dit geval French) wil of juist niet wil, doet er dan niet toe.

Jammer, want het forum was van onschatbare waarde voor Linux Mint gebruikers; de ego mensen hebben anders beslist en dachten alleen maar aan hun zelf of aan “ik gun het die ander niet” .

Vraag: zullen we opnieuw beginnen met een forum of laten we het zo? Ik zie graag jullie reacties tegemoet!

2 Responses to Helaas….

  1. Rico schreef:

    “Vraag: zullen we opnieuw beginnen met een forum of laten we het zo? Ik zie graag jullie reacties tegemoet!”
    Niet aan beginnen. Er is al een nl forum, overigens is dat de laatste jaren ook behoorlijk achteruit gegaan.Er zitten nu 2 trollen van het Ubuntu-nl forum op (Pjotr en MR. B / Dark Era / Maik) waarvan er 1 destijds betrokken was bij de coup die ze op dat forum gepleegd hadden.
    Als je toch graag iets met een forum wilt doen zou ik zeggen wordt moderator op het engelse forum, er is daar ook een nl gedeelte.

  2. Bas schreef:

    Deze gang van zaken verwonderd mij niets, die French is een heel onsympathiek mannetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: