Hulp: wat is het waard?

Hulp: wat is het waard?Er komen weleens mensen bij mij thuis om een installatie te laten doen of ik ga (wanneer het niet al te ver rijden is) bij de mensen langs.
Ik werk in principe niet meer gratis omdat er soms best wel veel tijd in gaat zitten. Een installatie die niet vlot verloopt of problemen die niet 1,2,3 op te lossen zijn, vergt gewoon meer tijd. Daarom ben ik afgestapt van het gratis-principe en heb tarieven vast gesteld (zie mijn tarievenpagina).
Het leuke is dat dit werkt voor zowel de “klant” als voor mijzelf. Ikzelf heb toch het idee dat ik meer gewaardeerd wordt als men voor mijn werk betaald.

Nu is het zo dat ik tegenwoordig heel veel mails maar ook telefoontjes krijg. Okee, mijn website wordt dus goed gevonden en er staat inderdaad een telefoonnummer bij. Men kan mij door de weeks bellen tussen 10.00 en 12.00 uur.
Toch vergt het tijd en soms meer dan ik eigenlijk zou willen. Ik zou er over na kunnen denken om het telefoonnummer weg te halen en alleen nog via de mail vragen te beantwoorden. Daar ben ik nog niet uit.

Deze website maken en onderhouden kost niet alleen tijd en energie maar ook geld.
Maar ben je tevreden met mijn hulp via de mail of telefoon en vind je mijn website handig? Denk dan eens aan een donatie! Zie de knop aan de rechterkant op deze pagina. Mijn dank is groot!

Verder heb ik een Facebook pagina gemaakt. Ik als steunpunt zijnde heb nog weleens pc’s of andere hardware over. Facebook is dan een mooi medium om deze hardware te verkopen cq te vergeven aan diegene die het nodig hebben. De link van mijn steunpunt Facebookpagina is: https://www.facebook.com/SteunpuntAlmere

Voor al mijn overige diensten en de daarbij behorende tarieven kunt u hier bekijken: https://steunpunt-almere.nl/tarieven/