Linux Mint forum Ned/Be is niet meer

Sinds vandaag bestaat het Linux Mint forum Ned/Be niet meer. Op Facebook aangegeven dat ik het forum wel wilde overnemen, want ik vind het reuze zonde dat er zoveel documentatie verloren gaat. Maar helaas.

De reden van opheffing is dat er geen steun van de achterban zou zijn en dat er niemand wilde bijdragen aan financiële kosten voor het forum.

Linux Mint forum Ned/Be is niet meer

Tja, ik hoef natuurlijk niets te zeggen, maar als men het forum heeft gevolgd, dan weet men ook dat het er op bepaalde momenten niet zo vriendelijk aan toe ging. Mensen die het goed menen worden geband (zoals iemand die net een bijdrage had geleverd!!) of weggepest.
Anderen die het juist triggeren mochten lekker blijven.
De admin was vaak ook niet al te aardig. En dan nu zeggen dat men geen steun van de achterban kreeg.

Als je een forum begint, dan weet je dat de kosten vaak voor jezelf zijn. Simpel. Men mag een bijdrage doen, maar hé……dat moet niet verplicht worden.
Als ik mij niet vergis zaten ze bij Versio, en als je daar naar de prijzen kijkt, dan is het betaalbaar.

Ik vind het jammer, vragen en antwoorden plus oplossingen zomaar weg. En dat alleen maar omdat men geen geld kreeg van de leden? Dan moet je ego wel heel groot zijn wil je alleen daar maar een forum voor. Dan heb je er nooit achter gestaan als het je daar om te doen is.

Heel jammer. Ik had het graag over genomen en betaald uit eigen zak.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: