Het Linux Mint Ned/Bel forum

Het Linux Mint forum met vriend Freñiçh, die mij, nadat wij elkaar ooit hebben ontmoet ergens in Den Haag na een install party van Ubuntu, nooit meer normaal heeft benaderd, heeft mij geroyeerd. De ontmoeting is overigens lang geleden, iets van 10 jaar. En nu schijnt hij dus een reden gevonden te hebben om mij te royeren als lid van het Nederland/Belgisch forum. Hij is daar de webmaster dus hij heeft alles in eigen hand.

Dat er ook daar met 2 maten wordt gemeten, tja….dat kan ik wel roepen maar dat wordt toch niet bevestigd. Ach, weet je…..ik vind het wel best zo.
Het zijn een stelletje ******* die niet normaal kunnen communiceren. Ze denken de waarheid in pacht te hebben. Grapjes op het forum maken is not-done, zo af en toe wat stevigs zeggen al helemaal niet.

Kijk eens naar de foto’s, wie wat allemaal zegt en dan het bericht van Citroen, de grootste trol op Linux fora. Op Ubuntu forum al geroyeerd. Mij benieuwen wat ze op het Mint forum met hem (gaan) doen.

Ik vind het echt geweldig, en dan noemen ze het de Ubuntu gedachte en weet ik veel allemaal. Weet je wat het is? Ze kunnen niet tegen tegenspraak, en al helemaal niet van een vrouw. Althans, dat denk ik dan. Zouden ze gefrustreerd zijn, heeft de vrouw thuis de broek aan, zijn ze angstig? Of willen ze alleen maar laten zien dat ze het wel durven 😉

Lees de berichten, lees wat ik schreef en concludeer dat daar niets, maar dan ook helemaal niets raars aan is. Anderen zeggen hetzelfde als ik, maar ja…..die mogen blijven! Hoezo niet met 2 maten meten?

Toska doet een donatie van 50 euro!! en die wordt daarna gelijk even afgezeken. Die bedenkt zich dus geen tweede keer meer om nog ooit een donatie te doen.
Edit: bij plaatje nummer 10 horen deze links, zaken over de financiën staan openbaar tot deze week. De webmaster (French in dit geval) heeft besloten dat het forum gewoon verwijderd moet worden. Alle info, belangrijke zaken, antwoorden en oplossingen zijn verdwenen.

https://www.linuxmintusers.be/forum/MintWedge/index.php?topic=3665.msg34235#msg34235
https://www.linuxmintusers.be/forum/MintWedge/index.php?topic=3545.0
https://www.linuxmintusers.be/forum/MintWedge/index.php?topic=3660.0

Zo staat er te lezen:

10-06-2016 is de uiterste datum waarop ons webhosting pakket zal moeten worden verlengd kosten daarvan € 4,99
12-06-2016 is de uiterste datum waarop ons webhosting pakket zal moeten worden verlengd kosten daarvan voor 1 jaar € 55,54

Totaal dus € 60,53 het bedrag wat nog op onze rekening staat is € 51,96 we komen dus tekort,m.a.w als het bedrag voor 12-06-2016 niet is aangevuld betekend dit dat we het Forum zullen moeten gaan sluiten.

Ik wens ze heel veel sterkte, en ach…..het forum overleeft de ellende wel weer en anders niet, ik zal er niet rouwig om zijn. Het was niet zo gezellig op het forum. Er kan werkelijk geen lachje af bij deze mensen.

Ik blijf evengoed mensen helpen met hun Linux installatie of wanneer ze mijn hulp vragen via e-mail. Deze mensen zijn tot nu toe nog allemaal blij met mij, waarderen mij om wat ik doe en respecteren mij zoals ik ben. En daar doe ik het voor.

Toedels!!

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: