Tarieven

Computerhulp/les met Linux Mint op locatie € 25,= per uur (excl. reiskosten)
Computerhulp/les met Linux Mint bij mij € 20,= per uur
Computerhulp/les met Linux Mint via e-mail € 20,= per keer.

Installeren van besturingssystemen zonder het maken van back-ups:
Linux Mint € 25,=

Installeren van besturingssysteem met het maken van back-ups:
Linux Mint € 35,=
(zelf back-up medium meenemen)

WordPress website:
De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Bent u particulier of een kleine ondernemer. Maken we de website samen of maak ik de website alleen? Uit hoeveel pagina’s bestaat de website? Levert u al het materiaal of is het de bedoeling dat ik deze ook maak?

Indicatie vanaf prijzen:
One-page website (zie voorbeeld deze website) € 200,=
Website met pagina’s (zie voorbeeld hier) € 275,=
Website met WooCommerce (zie voorbeeld hier) € 375,=

Het is beter dat u eerst contact met mij opneemt, zodat wij alles kunnen bespreken. Uitgaande van uw wensen maak ik een prijsopgave.

De websites worden in WordPress gemaakt; dit omdat deze gebruiksvriendelijk is en de klant kan na aflevering van de website, deze zelf onderhouden. Ook het plaatsen van artikelen is makkelijk zelf te doen.

Les WordPress:
U krijgt uiteraard een middagje les van mij, zodat u precies kunt zien hoe alles werkt.
De prijs hiervoor is € 45,= voor de hele middag.

Onderhoud van uw website:
Indien u uw website zelf helemaal gaat onderhouden maar u komt er niet uit of heeft u vragen over hoe iets werkt, kunt u altijd contact opnemen. De kosten hiervoor zijn € 20,= per keer.

Wilt u dat ik uw website onderhoud maar u blijft wel zelf uw teksten/plaatjes/media plaatsen c.q. veranderen, dan kost dat € 30,= per maand.

Hiervoor installeer ik de beveiliging en stel deze op de juiste manier in; ik zorg ervoor dat de updates voor de plug-ins worden geïnstalleerd, dat de WordPress installatie up-to-date is, dat er back-ups worden gemaakt (deze worden door mij bewaard), dat alles wordt geoptimaliseerd en verdere zaken die niet genoemd zijn.

Wilt u dat ik uw aangeleverde teksten op de website zet of teksten verander met daarbij het hele onderhoud, dan kan dat uiteraard ook tegen een overeengekomen bedrag per maand.

Let op:
Extra werk zoals nieuwe plug-ins testen en installeren op uw verzoek, geldt het tarief van € 30,=.

Installeren van zaken zoals iDeal/Mollie/webshop etc. is tarief in overleg. U dient zelf een iDEAL-overeenkomst af te sluiten met een van de deelnemende betaaldienstverleners die verschillende (iDEAL-)internetkassa’s aanbieden. Daarna kan gekeken worden hoe u dit op de website geplaatst wilt en wat de kosten hiervoor zijn.

Photoshop:
De kosten hiervan zijn afhankelijk wat uw wensen zijn met de foto (of foto’s). Is het precisiewerk, hoeveel uur ben ik hier mee bezig? Is het wel te realiseren? Daarom is het beter als wij van te voren uw wensen bespreken zodat ik kan inschatten hoe of wat. Neem dus contact met mij op via het contactformulier.

– Op grond van de kleine ondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermeldt Steunpunt Almere geen omzetbelasting.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: