Tarieven

Een normale onderhoudsbeurt (stofvrij maken) voor uw pc: € 50,=

Computerhulp/les met Linux Mint of Ubuntu op locatie € 20,= per uur.
Computerhulp/les met Linux Mint of Ubuntu via e-mail € 20,= per keer.

Installeren van besturingssystemen zonder het maken van back-ups:
Linux € 25,=

Installeren van besturingssysteem met het maken van back-ups:
Linux € 35,=
(zelf back-up medium meenemen)

Maken van een website:
De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Bent u particulier of een kleine ondernemer. Maken we de website samen of maak ik de website alleen? Uit hoeveel pagina’s bestaat de website? Levert u al het materiaal of is het de bedoeling dat ik deze ook maak? Daarom is het makkelijker als u eerst contact met mij opneemt, zodat wij dit kunnen bespreken. Uitgaande van uw wensen maak ik een prijsopgave.

De websites worden in WordPress gemaakt; dit omdat deze gebruiksvriendelijk is en de klant kan na aflevering van de website, deze zelf onderhouden. Ook het plaatsen van artikelen is makkelijk zelf te doen.

Les WordPress:
U krijgt uiteraard een middagje les van mij, zodat u precies kunt zien hoe alles werkt.
De prijs hiervoor is € 45,= voor de hele middag.

Onderhoud:
Indien u uw website zelf helemaal gaat onderhouden maar u komt er niet uit of heeft u vragen over hoe iets werkt, kunt u altijd contact opnemen. De kosten hiervoor zijn € 30,= per keer.

Wilt u dat ik uw website onderhoud maar u blijft wel zelf uw teksten/plaatjes/media plaatsen c.q. veranderen, dan kost dat € 30,= per maand.

Hiervoor installeer ik de beveiliging en stel deze op de juiste manier in; ik zorg ervoor dat de updates voor de plug-ins worden geïnstalleerd, dat de WordPress installatie up-to-date is, dat er back-ups worden gemaakt (deze worden door mij bewaard), dat alles wordt geoptimaliseerd en verdere zaken die niet genoemd zijn.

Wilt u dat ik uw aangeleverde teksten op de website zet of teksten verander met daarbij het hele onderhoud, dan kan dat uiteraard ook tegen een overeengekomen bedrag per maand.

Let op:
Extra werk zoals nieuwe plug-ins testen en installeren op uw verzoek, geldt het tarief van € 30,=.

Installeren van zaken zoals iDeal/Mollie/webshop etc. is tarief in overleg. U dient zelf een iDEAL-overeenkomst af te sluiten met een van de deelnemende betaaldienstverleners die verschillende (iDEAL-)internetkassa’s aanbieden. Daarna kan gekeken worden hoe u dit op de website geplaatst wilt en wat de kosten hiervoor zijn.

Photoshop:
De kosten hiervan zijn afhankelijk wat uw wensen zijn met de foto (of foto’s). Is het precisiewerk, hoeveel uur ben ik hier mee bezig? Is het wel te realiseren? Daarom is het beter als wij van te voren uw wensen bespreken zodat ik kan inschatten hoe of wat. Neem dus contact met mij op via het contactformulier.

Overige info:
Mocht blijken dat ik bij een schoonmaakbeurt of onderzoek van de pc onderdelen tegenkom die niet meer optimaal werken of dat er aan uw pc meer kapot is dan u lief is, zal ik samen met u bespreken wat nodig is om uw computer weer te laten werken. Of ik kan u adviseren bij het kopen van een nieuwe computer, aan de hand van uw wensen.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: