Photoshoppen in Gimp

Naast mijn spirituele Praktijk Havayah en het helpen van mensen met hun Linux systeem (steunpunt Almere dus) en het maken van website in WordPress, heb ik nog een hobby. Dat is photoshoppen.
Ik werk met het Open Source programma Gimp, hét gratis alternatief voor Photoshop. GIMP is een gratis programma voor fotobewerking en digit6kyd179a8vj7eebiaal design. GIMP mag gratis gebruikt worden, zowel thuis als op kantoor. Hoewel het programma niet zo professioneel oogt als bijvoorbeeld Photoshop, zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. Extra functies zijn zelfs handmatig toe te voegen, door het installeren van plug-ins en scripts. De software wordt onder andere in de filmindustrie gebruikt.

Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan dingen weghalen van foto’s of dingen ergens neerzetten, wat er dus nog niet stond. Het kan van alles zijn, hondenriemen wegwerken, andere hoofden op foto’s zetten, het wegwerken van in het zicht staande lantaarnpalen etc. etc.

Kijk eens hier naar wat voorbeelden: https://steunpunt-almere.nl/waarmee-kan-ik-u-helpen/fotoshoppen-in-gimp/voorbeelden-photoshoppen/

Ook een foto te photoshoppen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via mijn contactformulier.